Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Zeer nauwkeurige digitale temperatuur sensor STS3X - BMF System Parts

Zeer nauwkeurige digitale temperatuur sensor STS3X

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1524577247856{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Met de STS3X introduceert Sensirion de nieuwste hoog nauwkeurige digitale temperatuur sensor uit haar programma. De STS3X serie maakt gebruik van de door Sensirion gepatenteerd CMOSens technogy.

De STS3X heeft 2 selecteerbare I²C  adressen en wordt geleverd in een 2,5 x 2,5mm² DFN behuizing, tevens werkt deze sensor op een brede voedingsspanning van 2,4 tot 5,5Volt. Doordat het stroomverbruik van deze sensor rond de 2µA typisch ligt is deze sensor uitermate geschikt voor een brede reeks van applicaties waarbij uiteraard ook batterij gevoede applicaties tot de mogelijkheden behoren. Bij de introductie van de STS3X is tevens een automotive variant geintroduceert.

De SHT3X temperatuur sensor heeft een volledig gekalibreerd en spannings gecompenseerde digitale uitgang en heeft een uitstekende nauwkeurigheid van +/- 0,3°C (typisch). Er zijn twee versies beschikbaar, de standaard STS31 garandeert een nauwkeurigheid van +/- 0,3°C over een temperatuur reeks van -40°C tot 90°C. De low cost STS30 haalt dezelfde nauwkeurigheid over een temperatuur reeks van 0°C tot 65°C.

Voor meer informatie omtrent deze producten kunt u contact opnemen met onze product specialist.

Sensirion STS3x[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]