Programmable Power Supplies

Programmable Power Supplies

BMF levert een breed pakket Programmable Power Supplies. Deze voedingen kunnen worden toegepast als laboratorium voeding waarbij de bediening en aansluiting zich aan de voorzijde van de voeding bevindt. Tevens worden onze programmeerbare voedingen veelal toegepast in industriële systemen waarbij een regelbare stroming of een regelbare spanning gebruikt wordt voor het realiseren van een deel van het proces.

De eenvoudigste regelbare voeding binnen het programma van BMF System Parts is een 600Watt Boxed Constant Voltage voeding waarbij de uitgangsspanning door middel van een 0-10Volt ingang ingesteld kan worden. Een voorbeeld van een uitgebreide regelbare voeding binnen het programma van BMF System Parts is de 5 KWatt compacte voeding die kan schakelen tussen  constant voltage en constant current en geleverd wordt in een slechts 1 U hoge 19 inch behuizing.

programmable power supplies BMF system Parts

Hieronder staat een opsomming van de belangrijkste specificaties en keuzes zoals wij deze kunnen bieden voor de Programmeerbare Power Supplies:

  • Enkel- en driefase ingang
  • Uitgang 10-600Volt of 500A
  • Programmeerbare slew-rate
  • Constant Power CP, Constant Current  CC of Constant Voltage CV
  • Diverse interfaces zoals LAN, USB, RS232 en RS485
  • Vermogens variërend vanaf 100 tot 90KWatt
  • Mogelijkheid tot parallel zetten van meerdere programmeerbare voedingen
 

Voor meer informatie omtrent Programmable Power Supplies van BMF en wat deze voor uw applicatie kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten.

Meer weten over Programmable Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Meer weten over Programmable Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Programmable Power Supplies BMF System Parts

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›