Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Programmable Power Supplies | BMF System Parts is uw Expert

Programmable Power Supplies

Programmable Power Supplies

BMF System Parts levert een breed assortiment Programmable Power Supplies. Deze voedingen kunnen worden toegepast als laboratorium voeding waarbij de bediening en aansluiting zich aan de voorzijde van de voeding bevindt. Onze programmeerbare voedingen worden veelal toegepast in industriële systemen. De regelbare stroom of een regelbare spanning worden gebruikt voor het realiseren van het proces.


De eenvoudigste regelbare voeding binnen het programma van BMF System Parts is een 600 WattConstant Voltage voeding. Deze voeding waarbij de uitgangsspanning door middel van een 0-10Volt ingang ingesteld wordt. Een voorbeeld van een uitgebreide regelbare voeding binnen het programma van BMF System Parts is de 5 KWatt compacte voeding die kan schakelen tussen constant voltage en constant current, in afmetingen van slechts 1 U hoge 19 inch behuizing.

programmable power supplies BMF system Parts

Hieronder staat een opsomming van de belangrijkste specificaties en keuzes zoals wij deze kunnen bieden voor de Programmeerbare Power Supplies:

  • Enkel- en driefase ingang
  • Uitgang 10-600Volt of 500A
  • Programmeerbare slew-rate
  • Constant Power CP, Constant Current  CC of Constant Voltage CV
  • Diverse interfaces zoals LAN, USB, RS232 en RS485
  • Vermogens variërend vanaf 100 tot 90KWatt
  • Mogelijkheid tot parallel zetten van meerdere programmeerbare voedingen
 

Onze ervaren specialisten gaan graag met u in gesprek om in kaart te brengen welke programmeerbare voeding uw applicatie exact nodig heeft. BMF System Parts heeft een uitgebreid leveranciersbestand met meerdere leveranciers die programmeerbare voedingen in het pakket hebben. iedere leverancier heeft hierin zijn eigen specialisme. Op basis van de benodigde specificaties selecteert en offreert onze ervaren product specialist de passende voeding.

Na goedkeuring van de prototypes zal de productie en leveringen worden gestart en zal BMF System Parts , ter garantie van just in time delivery, een strategische voorraad aanleggen in het magazijn in Geldrop.


Voor meer informatie omtrent Programmable Power Supplies van BMF System Parts en wat deze voor uw applicatie kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten.

Meer weten over Programmable Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Meer weten over Programmable Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Programmable Power Supplies BMF System Parts