Mass Flow Controllers

Mass Flow Controllers

Sensirion levert een brede reeks uiterst snelle (settling time <100msec) mass flow regelaars die zijn voorzien van een volledig metalen behuizing. De SFC5400 heeft een zeer dynamisch bereik van 1000:1 en is leverbaar met debieten vanaf 50sccm tot 200slm.

De SFC5400 is door de standaard opties geschikt voor nagenoeg iedere applicatie. Zo kan de gebruiker kiezen uit diverse analoge communicatie en digitale interfaces. Daarnaast kan de gebruiker kiezen uit diverse mechanische opties zoals down mount, VCR, VCO en Swagelok aansluitingen.

De SFC5400 mass flow regelaar  is net als alle andere producten van Sensirion gebaseerd op de innovatieve CMOSens technologie. Door gebruik te maken van deze gepatenteerde technologie wordt zowel het sensor element als signaalverwerking volledig geïntegreerd in één CMOS chip. Dit resulteert in een ultra nauwkeurig systeem en een hoge reproduceerbaarheid.

BMF is reeds meer dan 10 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren.  Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.

mass flow controllers sensirion SFC5400 SFC5500

Meer weten over Mass Flow Controllers?

Vul dan onderstaand formulier in

Downloads

Meer weten over Mass Flow Controllers?

Vul dan onderstaand formulier in

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›