CO2 Sensors

CO2 Sensoren van BMF System Parts

De SCD30 is de eerste CO2 sensor module van Sensirion. Door gebruik te maken van haar CMOSens® technolgie voor infrarood detectie is Sensirion in staat CO2 Sensirionsensoren tegen een zeer concurrerende prijs te leveren. Doordat Sensirion gebruik maakt van NDIR technolgy is deze sensor ongevoelig voor lange termijn drift. Deze sensor module wordt tevens uitgerust met een gecombineerde vocht en temperatuur sensor en communiceert alle gemeten waardes door middel van één I²C of UART interface.

Co2 is een belangrijke indicator voor binnen lucht kwaliteit. Door de nieuwe energie standaarden en goede isolatie worden huizen steeds energie zuiniger, als gevolg hiervan gaat de lucht kwaliteit sterk achteruit. De oplossing hiervoor is gebruik maken van actieve ventilatie. Door gebruik te maken van de nieuwste CO2 sensor van Sensirion kan een systeem op basis van de gemeten CO2, vocht en temperatuur waarde geregeld ventileren met als resultaat een comfortabel en gezond binnen klimaat.

Voor gebruikers die eenvoudig de mogelijkheden van de nieuwe CO2 sensor willen testen heeft Sensirion een evaluatiekit op de markt gebracht. Hiermee kan de sensor aan een computer gekoppeld worden en eenvoudig worden uitgelezen.

BMF is reeds meer dan 10 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren.  Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.

Meer weten over CO2 Sensors?

Neem direct contact op met Freerk of vul onderstaand formulier in.

Onze verschillende productcategorieën

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›