Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

BMF System Parts - Experts in CO2 Sensors

CO2 Sensoren

CO2 Sensoren

De SCD30 is de eerste CO2 sensor module van Sensirion. Door gebruik te maken van haar CMOSens® technolgie voor infrarood detectie is Sensirion in staatSCD40 SCD41 CO2 sensoren tegen een zeer concurrerende prijs te leveren. Doordat de SCD30 gebruik maakt van NDIR technolgy is deze sensor ongevoelig voor lange termijn drift. Deze sensor module wordt tevens uitgerust met een gecombineerde vocht en temperatuur sensor en communiceert alle gemeten waardes door middel van één I²C of UART interface.

Met de introductie van de SCD4x heeft Sensirion wederom bewezen een zeer innovatieve producent te zijn van klimaat sensoren. De SCD4X is de eerste gecombineerde miniatuur CO2 met relatieve vochtigheid en temperatuur sensor die binnen het volume van 1 cm³ past.

Deze grensverleggende innovatie is gebaseerd op het foto-akoestische meetprincipe en is leverbaar in een SMD package. Door de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en de mogelijkheid om deze sensor volledig machinaal te assembleren is de nieuwe SCD4X uitermate geschikt voor kostprijs gevoelige applicaties die in grote aantallen geproduceerd worden.

Co2 is een belangrijke indicator voor binnen lucht kwaliteit. Door de nieuwe energie standaarden en goede isolatie worden huizen steeds energie zuiniger, als gevolg hiervan gaat de lucht kwaliteit sterk achteruit. De oplossing hiervoor is gebruik maken van actieve ventilatie. Door gebruik te maken van de nieuwste CO2 sensor van Sensirion kan een systeem op basis van de gemeten CO2, vocht en temperatuur waarde geregeld ventileren met als resultaat een comfortabel en gezond binnen klimaat.

Voor gebruikers die eenvoudig de mogelijkheden van de CO2 sensor willen testen heeft Sensirion een evaluatiekit op de markt gebracht. Hiermee kan de sensor aan een computer gekoppeld worden en eenvoudig worden uitgelezen.

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.

Meer weten over CO2 Sensoren?

Vul dan onderstaand formulier in

Downloads

Meer weten over CO2 Sensoren?

Vul dan onderstaand formulier in