Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

BMF System Parts - Experts in Verschildruk Sensoren

Differential Pressure Sensoren

Differential Pressure Sensoren

Sensirion levert drukverschil sensoren op basis van het thermische flow through principe, bij dit meetprincipe heeft de sensor vergeleken met een membraam sensor een zeer hoge signaal uitslag bij een kleine hoeveelheid drukverschil. Door gebruik te maken van deze technologie is Sensirion in staat om zeer kleine drukverschillen (vanaf 0,01Pa) te meten.

Differential pressure sensor Sensirion SDP810

De volledig temperatuur gecompenseerde SDP8XX series is leverbaar in analoge en in digitale I²C uitvoeringen met verschillende I²C adressen. De SDP8XX  meet bi-directioneel drukverschil tot 500Pa en  heeft een excellente nauwkeurigheid van +/- 3% van de gemeten waarde en een goede lange termijn stabiliteit waardoor deze sensor uitermate geschikt is voor het meten van massa flow in een by-pass configuratie. 

sensirion differential pressure thermal flow through BMF System PartsDe nieuwste SDP8XX verschildruk sensor zijn voorzien van de nieuwste generatie van Sensirion’s CMOSens® chip. Door gebruik te maken van deze gepatenteerde technologie wordt zowel het sensor element als signaal verwerking volledig geïntegreerd in één CMOS chip. Dit resulteert in een ultra nauwkeurig systeem voor een markt conforme prijsstelling. 

Verschildruk sensoren van Sensirion worden geleverd met een volume flow en een massa flow compensatie die eenvoudig te selecteren zijn. Hierdoor is deze sensor geschikt voor een brede reeks van applicatie variërend vanaf medisch, filter monitoring tot HVAC. 

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren.  Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.

Meer weten over Differential Pressure Sensoren?

Vul dan onderstaand formulier in

Downloads

Meer weten over Differential Pressure Sensoren?

Vul dan onderstaand formulier in