Sensirion SGP41 Sensor

Sensirion SGP41 Sensor

Luchtkwaliteitssensor voor VOC- en NOx-metingen

De SGP41 is een digitale gassensor ontworpen voor eenvoudige integratie in luchtreinigers of vraaggestuurde ventilatiesystemen. De CMOSens®-technologie van Sensirion biedt een compleet, eenvoudig te gebruiken sensorsysteem op een enkele chip met een digitale I2C interface en temperatuur gecontroleerde micro hotplates, die één VOC en één NOx gebaseerd binnenluchtkwaliteitssignaal. Zowel het sensorelement en Gas Index Algoritme hebben een ongeëvenaarde robuustheid tegen vervuilende gassen die aanwezig zijn in reële toepassingen, waardoor een unieke stabiliteit op lange termijn en lage drift. De zeer kleine 2,44 x 2,44 x 0,85
mm3 DFN-pakket maakt toepassingen in beperkte ruimte. Het geavanceerde productieproces van Sensirion garandeert een hoge reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid. Tape en rol verpakking samen met geschiktheid voor standaard SMD-assemblageprocessen maken de SGP41 voorbestemd voor toepassingen met hoge volumes.

Features:

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.