Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Formaldehyde Sensoren - BMF System Parts

Formaldehyde Sensoren

Formaldehyde Sensoren

Formaldehyde is een veel voorkomende verontreinigende stof welke binnenshuis op lange termijn negatieve gezondheidseffecten kan geven bij zelfs uitermate lage concentraties. De SFA30 van Sensirion, biedt de beste detectie van deze stof in zijn klasse en kan eenvoudig worden geïntegreerd in ventilatiesystemen, luchtreinigers en systemen voor het monitoren van de luchtkwaliteit.
 

Gebaseerd op de elektrochemische technologie van Sensirion, is de sensor afgestemd op het detecteren van formaldehydeniveaus in ppb. De sensor heeft een uitstekende stabiliteit 

op lange termijn. Ook heeft de sensor het vermogen om nauwkeurig vocht en temperatuurmetingen te doen dit zorgt samen voor een nauwkeurige formaldehydeconcentratie metingen. De communicatie van de gemeten waardes wordt voorzien doormiddel van een I²C of UART-interface.

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion. In deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren.

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.

Meer weten over Formaldehyde Sensoren

Vul dan onderstaand formulier in

Downloads

Meer weten over Formaldehyde Sensoren?

Vul dan onderstaand formulier in