Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

BMF System Parts - Experts in Power Supplies, Sensors en Heat Exchangers

High Power Power Supplies

High Power Power Supplies

BMF levert een breed pakket High Power Power Supplies in vermogen oplopend tot 100KWatt. Bij  een betrouwbare High Power Power Supply is met name de efficiency van belang. Hierdoor hebben de High Power Power Supplies van BMF allen een zeer hoge efficiency waardoor de voeding kan worden voorzien van een minimale capaciteit met betrekking tot de koeling. Omdat High Power Power Supplies tevens toegepast worden in een systeem waarin motoren worden toegepast, heeft BMF binnen dit deel van het pakket de keuze mogelijkheid om te kiezen voor voedingen die een hogere piek stroom leveren.

Hieronder staat een opsomming van de belangrijkste specificaties en keuzes zoals wij deze kunnen bieden voor de High Power Power Supplies:

  • Enkel en driefase ingang
  • 1 of meerdere uitgangen
  • Compact en weinig fan-geluid
  • Digitale interface voor uitlezen van de status zoals temperatuur en vermogen
  • Lage inrush-stroom
  • Breed temp bereik tot -40 en tot 75 Graden
  • Mogelijkheid tot parallel schakelen
 

Afhankelijk van de exacte eisen van het project, kan het interessant zijn om te kiezen voor een klant specifieke High Power Power Supply.

Voor meer informatie omtrent High Power Power Supplies van BMF en wat deze voor uw applicatie kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten.

Meer weten over High Power Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in