High Voltage Power Supplies

High Voltage Power Supplies

BMF System Parts levert een breed assortiment High Voltage Power Supplies in vermogen oplopend van 0,1Watt tot 40KWatt. Binnen het programma High Voltage voedingen van BMF zijn spanning tot 500 KVolt  in de standaard range mogelijk. Kenmerkend hierbij is dat de High Voltage voedingen zoals wij deze leveren een zeer lage ripple garanderen.

U kunt kiezen uit diverse uitvoeringsvormen. Zo kunnen wij zowel PCB versies, desktop en/of 19 inch Rack versies leveren. Tevens kunt u kiezen voor een High Voltage voeding met een DC of met een AC ingang. High Voltage voedingen van BMF System Parts worden veelal toegepast in X-Ray, Mass Spectrometry, Ion pump en plasma applicaties.

Hieronder staat een opsomming van de belangrijkste specificaties zoals wij deze kunnen bieden voor de High Voltage Power Supplies:

  • Input AC of DC
  • Power 0,1 up to 40KWatt
  • Output up tot 500KVolt
  • Low ripple
  • Analoge of digitale controle
  • Hoge efficiency
  • Positieve of negatieve polariteit
  • Grounded of floating filaments
 

Afhankelijk van de exacte eisen van het project, kan het interessant zijn om te kiezen voor een klant specifieke High Voltage Power Supply.

Voor meer informatie omtrent High Voltage Power Supplies van BMF en wat deze voor uw applicatie kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten.

Meer weten over High Voltage Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Meer weten over High Voltage Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›