Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Custom Power Supplies | BMF System Parts is uw Expert!

Custom Made Power Supplies

Custom Made Power Supplies

BMF System Parts levert custom power supplies en/of voedingen in een vermogensrange van 0,5 Watt tot 10 kilowatt. Deze voedingen zijn te modificeren maar ook volledig naar de wens van de klant te ontwikkelen en produceren. Wij maken hierbij deels gebruik van bewezen standaard “bouwstenen” . Hierdoor blijven de daaraan gepaarde ontwikkelkosten beperkt en de doorlooptijden kort.

BMF System Parts custom power Supply is zeer kostprijs-effectief . In de ontwerpfase worden applicatie gerichte design restricties meegenomen, hierbij valt te denken aan:

custom made power supplies BMF System Parts

  • Geen tot nagenoeg geen mogelijkheden om extern te koelen
  • Hoge piek stromen voor het aansturen van motoren, hierdoor kan het nominale vermogen beperkt worden
  • Normeringen zoals de UL1310, UL60601 en de EN60335
  • Een geïntegreerde besturing voor de applicatie
  • Ip67 behuizing
  • Software aanpassingen
 

Onze ervaren specialisten gaan graag met u in gesprek om in kaart te brengen welke voeding uw applicatie exact nodig heeft. Als uitkomst bieden wij een uitgebreide specificatie die zowel voor de klant als voor de ontwikkelaar van de voeding eenduidig te lezen is. Vanuit onze vervolg gesprekken wordt duidelijk of de keuze gemaakt wordt voor het modificeren van een standaard voeding, of juist een semi-custom voeding volstaat.
Maar als er voor een full custom power supply gekozen wordt is de individuele keuzevrijheid en systeem integratie optimaal.

Custom power supply, de beste keuze

BMF heeft een uitgebreid leveranciersbestand met meerdere leveranciers die klant specifieke voedingen kunnen ontwikkelen. Onze leveranciers hebben hier hun eigen specialisme. Op basis van de opgestelde specificaties wordt deze leverancier gekozen. In het volgende traject is er regelmatig contact tussen de ontwikkelaar van de voeding en de klant. Vaak worden juist in deze fase aanvullende metingen op locatie bij de klant verricht om de specificaties nog verder te verdiepen. Als onze offerte is goedgekeurd en de order is verstrekt, wordt het ontwikkeltraject gestart. Na de opstart van het ontwikkeltraject krijgt de klant een duidelijke planning met milestones. Na afronding van het ontwikkeltraject ontvangt de klant de eerste prototypes met hierbij een compleet meetrapport.

Na goedkeuring van de prototypes zal de productie en leveringen worden gestart en zal BMF System Parts , een strategische voorraad aanleggen in het magazijn in Geldrop zodat wij eventuele schommelingen in de supply chain kunnen opvangen.

Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten om u vrijblijvend te laten informeren wat een klant specifieke voeding voor u kan betekenen.

Meer weten over Custom Made Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Meer weten over Modulaire voedingen?

Vul dan onderstaand formulier in