Custom Made Power Supplies

Custom Made Power Supplies

BMF heeft binnen haar pakket de mogelijkheid om een voeding vanaf 0,5 tot 5KWatt volledig op de wens van de klant te ontwikkelen en te produceren. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van standaard “bouwstenen” waardoor de doorlooptijden en de daaraan gepaarde ontwikkel kosten beperkt kunnen blijven.

Vaak is een klant specifieke oplossing onder aan de streep goedkoper dan een standaard oplossing aangezien in het ontwerp reeds applicatie gerichte design restricties worden meegenomen, hierbij valt te denken aan:

custom made power supplies BMF System Parts

  • Geen tot nagenoeg geen mogelijkheden om extern te koelen
  • Hoge piek stromen voor het aansturen van motoren, hierdoor kan het nominale vermogen beperkt worden
  • Normeringen zoals de UL1310, UL60601 en de EN60335
  • Een geïntegreerde besturing voor de applicatie
  • Ip67 behuizing
  • Software aanpassingen
 

Afhankelijk van de exacte eisen van onze klant kiest onze productspecialist de leverancier die het beste bij de applicatie past. Tijdens het maken van de specificaties is er veelvuldig overleg tussen de ontwikkelaar van de voeding en de engineer van onze klant. Teneinde tot een optimaal resultaat te komen. Ook wordt het bepalen van de exact benodigde vermogens en de daarbij behorende temperatuur eisen en mogelijk overige specificatie wensen op locatie door BMF ondersteund.

Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten om u vrijblijvend te laten informeren wat een klant specifieke voeding voor u kan betekenen.

Meer weten over Custom Made Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Meer weten over Modulaire voedingen?

Vul dan onderstaand formulier in

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›