Sensoren

Sensoren van BMF System Parts

BMF system Parts vertegenwoordigt reeds vanaf 2008 het innovatieve high tech Zwitserse fabricaat Sensirion. Sensirion ontwikkelt sensoren op basis van CMOSens® technologie. Door middel van deze technologie wordt zowel het sensor element als de analoge- en digitale signaalverwerking op dezelfde chip geïntegreerd. Dit resulteert in een nauwkeurige en betrouwbare sensor voor het meten van parameters zoals vocht, temperatuur en massa flow.

Door gebruik te maken van de gepatenteerde CMOSens® technologie is Sensirion zeer goed in staat om high performance sensoren te produceren voor volume applicaties. Veel van de sensoren van Sensirion worden toegepast in de HVAC, consumentengoederen, de medische branche, machinebouw of de automotive markt.  De productie van de wafers vind meestal plaats in de far-east, waarna deze wafers verstuurd worden naar Zwitserland voor de verdere verwerking. Denk hierbij aan packaging en kalibratie.

BMF is reeds meer dan 10 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren.  Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.

Voor meer informatie met betrekking tot het fabricaat Sensirion, bekijk dan onderstaande bedrijfsfilm.