Medical Power Supplies

Medical Power Suplies

BMF System Parts levert een breed assortiment Medical Power Supplies variërend in vermogen van 5 tot 5.000 Watt. Uiteraard zijn de standaard oplossingen binnen de product groep Medical Power Supplies altijd voorzien van de juiste normeringen voor toepassingen in het medisch bereik. 

Voor de medische applicaties waarbij meerdere spanningen verreist zijn, hebben we de mogelijkheid om een voeding volledig op basis van modules voor u te configureren. De levertijden van een dergelijke module kan door gebruik te maken van onze “express” lijn beperkt worden tot maximaal 3 weken. Dit betreft dan een eerste nulserie van enkele stuks.

Binnen het Medical Power Supplies heeft u als klant een aantal keuze mogelijkheden, hierbij valt te denken aan:

  • Vermogen 5-5000 Wattmedical power supply BMF System Parts
  • Open frame, boxed, adapters of 1U rack oplossingen
  • Convectie  of geforceerde koeling
  • BF/CF compliant
  • AC of DC input
 

Afhankelijk van de exacte eisen en de project grote kan het interessant zijn om te kiezen voor een klant specifieke medische voeding.

Voor meer informatie omtrent Medical Power Supplies van BMF en wat deze voor uw applicatie kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten.

Meer weten over Medical Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Meer weten over Medical Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›