Trade Fairs

WoTS

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018.  De branches krijgen hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Datum: 2 t/m 5 oktober 2018
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Website: www.wots.nl

Advanced Engineering

Alle aspecten van productontwikkeling komen aan bod: design en prototyping, materialen en componenten alsook elektronica en connectiviteit. Dit binnen de Belgische maakindustrie: automotive, aerospace, machinebouw, medical devices, kunststoffen en metalen, bouwmaterialen, ruimtevaart en elektronica.

Datum: 22 t/m 23 mei  2019
Locatie: Flanders Expo Gent (BE)
Website: www.ae-expo.be

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›