Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

BMF krijgt excellence award Sensirion - BMF System Parts

BMF krijgt excellence award Sensirion

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1524577247856{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Tijdens de internationale distributeurs sales meeting in Stäffa(Zwitserland) heeft BMF System Parts B.V. de Sensirion Excellence Award 2016 in ontvangst mogen nemen.

Deze prijs heeft BMF gekregen dankzij haar uitstekende technische ondersteuning aan haar klanten tijdens de design in fase. Hierdoor is BMF gedurende meerdere jaren in staat een stabiele groei te realiseren die boven het gemiddelde ligt van de andere Sensirion distributeurs.

 

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]