Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Voor medische en industriële toepassingen gecertificeerde 600 W modulaire voedingen ook in conductiegekoelde versie - BMF System Parts

Voor medische en industriële toepassingen gecertificeerde 600 W modulaire voedingen ook in conductiegekoelde versie

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1524577247856{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]TDK Corporation introduceert de TDK-Lambda CM4 serie modulaire AC‑DC voedingen, die zijn ontwikkeld voor conductie-, convectie- of geforceerde luchtkoeling. Met conductiekoeling, waarbij de warmte naar de systeembehuizing of een koelplaat wordt getransporteerd, heb je geen last van door de anders aanwezige ventilator geproduceerd geluid en trillingen. Met zowel medische als industriële veiligheidsgoedkeuringen is de CM4 geschikt voor een groot aantal toepassingen, zoals medische instrumenten, test- en meetapparatuur, broadcast, communicatie- en COTS-toepassingen.

De CM4 is 101,6 mm breed, 41 mm hoog en 177,8 mm diep, en levert tot 600 W continu vermogen met een piekvermogen van 750 W gedurende 5 s. Het werkspanningsbereik is van 85 tot 264 VAC, met lineaire derating tot 425 W voor spanningen van 120 VAC tot 85 VAC. Maximaal vier enkelvoudige uitgangsmodules kunnen in serie of parallel worden gecombineerd om spanningen te genereren van 1,5 VDC tot 232 VDC en uitgangsstromen tot 90 A. Nominale uitgangsspanningen kunnen worden aangepast over een bereik van 3:1.

Met conductiekoeling kan de voeding werken bij een maximale basisplaattemperatuur van 105 °C, waarbij boven de 85 °C rekening moet worden gehouden met derating van vermogen en stroomsterkte van 2,5% per °C. De voeding kan werken bij omgevingstemperaturen tussen -40 °C en +70 °C, met boven de 50 °C een afname van het uitgangsvermogen van 2,5% per °C. Afhankelijk van de configuratie is een werkrendement van 90% haalbaar; het standby verbruik is minder dan 1 W.

De voedingen hebben een 5 V/1 A hulpspanning, AC-OK en module-good signalering, remote on/off (voor de individuele modules of de voeding), monitoring van interne temperatuur en uitgangsstroom, ‘module bias supply’ en op afstand programmeren van de uitgangsspanning en -stroom op de S- en Z-modules.

De voedingen zijn gecertificeerd volgens IEC/EN/UL/CSA 60601-1, ANSI/AAMI ES 60601-1 en IEC/EN/UL/CSA 60950-1, en hebben CE-markeringen voor de Laagspannings- en ROHS2-Richtlijnen. De isolatiespanning tussen in- en uitgang is 4.000 VAC (2 x MoPP’s), 1.500 VAC (1 x MoPP) tussen ingang en aarde en 500 VAC tussen uitgang en aarde. De CM4 is geproduceerd onder ISO9001 en ISO13485, inclusief risicomanagement.

Alle modellen hebben een lekstroom van maximaal 200 µA en voldoen aan de EN55011/55032-B normen voor geleide en gestraalde emissie. Verder voldoen ze aan de EN60601-1-2 en EN61000-4 immuniteitsnormen. Bovendien zijn de CM4 voedingen getest volgens relevante secties van MIL-STD-810G, MIL-STD -461F, MIL-STD -1399 en MIL‑STD‑704.

Aan de hand van een online configurator kan eenvoudig het gewenste product worden geselecteerd op basis van verschillende uitgangsspanningen en -stromen. Zodra de gebruiker de gewenste selectie heeft gemaakt, genereert de configurator automatisch een achtcijferige bestelcode.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]