Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Nauwkeurige thermische mass flow regelaar van Sensirion - BMF System Parts

Nauwkeurige thermische mass flow regelaar van Sensirion

Met gepaste trots introduceert BMF de nieuwste mass flow regelaar van Sensirion. 

mass flow controllers

De nieuwe SFC5400 serie is een uiterst snelle (settling time <100msec) mass flow regelaar voorzien van een volledig metalen behuizing. De SFC5400 heeft een zeer dynamisch bereik van 1000:1 en is leverbaar met debieten vanaf 50sccm tot 200slm.

De SFC5400 is door de standaard opties geschikt voor nagenoeg iedere applicatie, zo kan de gebruiker kiezen uit diverse analoge communicatie en digitale interfaces. Daarnaast kan de gebruiker kiezen uit diverse mechanische opties zoals down mount, VCR and VCO, Swagelok aansluitingen.

De SFC5400 mass flow regelaar  is net als alle andere producten van Sensirion gebaseerd op de innovatieve CMOSens technologie, Door gebruik te maken van deze gepatenteerde technologie wordt zowel het sensor element als signaal verwerking volledig geïntegreerd in één CMOS chip. Dit resulteert in een ultra nauwkeurig systeem en een hoge reproduceerbaarheid.

Voor meer informatie omtrent deze producten kunt u contact opnemen met ons