Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Nieuwe precisie regelbare high voltage voedingen - BMF System Parts

Nieuwe precisie regelbare high voltage voedingen

AE introduceert een complete lijn regelbare High Voltage voedingen met maximale spanningen variërend vanaf 62 tot 40.000 Volt. Hierbij heeft de gebruiker de keuze tussen een positieve of negatieve polariteit en kan worden gekozen uit een PCB of een Chassis mount versie.

De A serie werkt met een DC input spanning van 12 of 24VDC en kan maximaal 30Watt vermogen leveren. De uitgang kan geregeld en gemonitord worden dmv de standaard beschikbare analoge interface. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de bijgevoegde datasheet. Mocht u bepaalde wensen hebben om deze voeding aan te passen naar uw wens dan zijn hiervoor zeker mogelijkheden. Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Voor andere mogelijke opties binnen ons high Voltage programma verwijzen wij graag naar bijgevoegde lijnkaart.