Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

Sensirion introduceert de volgende generatie multi-gas mass flow sensoren - BMF System Parts

Sensirion introduceert de volgende generatie multi-gas mass flow sensoren

SSFM4300-Sensirionensirion introduceert Q2 2020 een nieuwe multi mass flow sensor die uitermate geschikt is voor het zeer nauwkeurig meten van zuurstof (O2), lucht en lachgas (N2O), eventueel andere gassen zijn op aanvraag leverbaar. Het gewenste gas type is eenvoudig via de I2C bus selecteerbaar, hierdoor is deze sensor bij uitstek zeer geschikt voor toepassing in medische applicaties.

De nieuwe SFM4300 is klein en is bestand tegen drukken oplopend tot 6 bar en meet uni-directioneel massa flow tussen de 0 en 20SLM. Tevens is deze sensor temperatuur gecompenseerd en volledig gekalibreerd en meet op 3 procent nauwkeurig de massa flow. De SFM4300 is leverbaar met verschillende mechanische connecties zoals down mount of Legris aansluitingen.