Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›

SLF3X Sensirion - BMF System Parts

SLF3X Sensirion

SLF3X Sensirion

Sensirion  introduceert 3.000ul/min vloeistof stroom sensoren.

 

Sensirion introduceert de nieuwste vloeistof stroom sensor, deze snelle en uiterst nauwkeurige sensor is voorzien van speciale connectoren voor de vloeistof en het elektrisch signaal om snelle uitwisseling van de sensor te kunnen realiseren. Deze intelligente, compacte en kost efficiënte sensor is uitermate geschikt voor bio medische applicaties. Hierbij valt te denken vanaf het doseren van ingrediënten in een bio reactor tot het monitoren van infusie therapieën in een klinische omgeving.

De SLF3X is een low cost CMOSens® gebaseerde liquid flow sensor met eenvoudige vloeistof en elektrische connectie. De sensor is intern uitgevoerd met een recht flow kanaal zonder bewegende delen. De materialen die in contact staan met de vloeistof zijn allen chemisch resistent en hebben een uitstekenede bio-compatibiliteit.  Deze sensor meet bidirectioneel en heeft een debiet van maximaal 40ml/min voor zowel water als hydro carbon gebaseerde vloeistoffen.