High Power Power Supplies

High Power Power Supplies

BMF System Parts levert een breed pakket high power power supplies. De uitgangsvermogens zijn oplopend tot 100KWatt. Bij een betrouwbare high power supply is met name de efficiency van belang. Juist daarom hebben de high power Supplies van BMF System Parts een zeer hoge effici├źntie. Bijkomend voordeel hiervan is de gereduceerde capaciteit van de koeling. Omdat high power supplies tevens toegepast worden in een systeem waarin motoren worden toegepast, heeft BMF System Parts binnen dit onderdeel van het pakket de keuzemogelijkheid om te kiezen voor voedingen die geschikt zijn voor het leveren van zeer hoge piek stroom.

high power power supplies BMF System PartsGraag bespreken wij samen meest voorkomende specificaties en keuzes zoals wij deze kunnen bieden:

  • Enkel en driefase ingang
  • 1 of meerdere uitgangen
  • Compact en weinig fan-geluid
  • Digitale interface voor uitlezen van de status zoals temperatuur en vermogen
  • Lage inrush-stroom
  • Breed temp bereik tot -40 en tot 75 Graden
  • Mogelijkheid tot parallel schakelen.


Breed pakket High power power supplies 

Afhankelijk van de exacte eisen van het project, kan het interessant zijn om te kiezen voor een klant specifieke oplossing. Onze ervaren specialisten gaan graag met u in gesprek om goed in kaart te brengen welke high power voedingspecificaties uw applicatie exact nodig heeft. BMF System Parts heeft een uitgebreid leveranciersbestand met meerdere leveranciers die dergelijke producten in het pakket hebben. iedere leverancier heeft hierin zijn eigen specialisme. Op basis van de benodigde specificaties selecteert onze ervaren product specialist het juiste product en zorgt voor een duidelijke offerte. Als deze offerte is goedgekeurd worden de eerste prototypes geleverd en door onze klanten getest.

Na goedkeuring van deze prototypes zal de productie en leveringen worden gestart, en zal BMF System Parts om mogelijk toekomstige schommelingen in de supply chain op te kunnen vangen, een strategische voorraad aanleggen. Op afroep wordt uitgeleverd uit ons magazijn in Geldrop.


Voor meer informatie omtrent High Power power supplies van BMF System Parts nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten.

Meer weten over High Power Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Meer weten over High Power Power Supplies?

Vul dan onderstaand formulier in

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.┬áLees meer over onze cookies ÔÇ║