Sensirion SCD30 Sensor

Sensirion SCD30 Sensor Module

CO₂, vochtigheids- en temperatuursensor

CMOSens®-technologie voor IR-detectie maakt kooldioxidemetingen met de hoogste nauwkeurigheid mogelijk tegen een concurrerende prijs. 

Samen met de NDIR-meettechnologie voor de detectie van CO₂ wordt een Sensirion vocht- en
en temperatuursensor geïntegreerd in dezelfde sensormodule. Omgevingsvochtigheid en temperatuur kunnen worden gemeten door de algoritme-expertise van Sensirion door modellering en compensatie van externe warmtebronnen zonder dat er extra componenten nodig zijn. De zeer geringe hoogte van de module maakt een gemakkelijke integratie in verschillende toepassingen.

Kooldioxide is een belangrijke indicator voor de luchtkwaliteit binnenshuis. Dankzij nieuwe energienormen en betere isolatie zijn huizen steeds energie-efficiënter geworden, maar de luchtkwaliteit kan snel achteruitgaan. Actieve ventilatie is nodig om een comfortabel en gezond binnenklimaat te handhaven en het welzijn en de productiviteit van de bewoners. Sensirion-sensoroplossingen bieden een nauwkeurige en stabiele controle van de CO in de lucht, evenals van de temperatuur en de vochtigheid. en temperatuur en vochtigheid. Dit stelt onze klanten in staat om nieuwe oplossingen te ontwikkelen die de energetische efficiëntie en tegelijkertijd het welzijn van iedereen ondersteunen.

Features:

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.