Sensirion SCD4x Sensor

Sensirion SCD4x Sensor

Doorbreek de maatbarrière in CO₂-detectie

De SCD4x is Sensirions volgende generatie miniatuur-CO₂ sensor. Deze sensor bouwt voort op het fotoakoestische NDIR detectieprincipe en Sensirion’s gepatenteerde PASens® en CMOSens® technologie om een hoge nauwkeurigheid te bieden tegen een ongeëvenaarde prijs en kleinste vormfactor. SMD-assemblage maakt kosten- en ruimtebesparende integratie van de sensor mogelijk gecombineerd met maximale ontwerpvrijheid. On-chip signaal compensatie wordt gerealiseerd met de ingebouwde SHT4x vochtigheid en temperatuursensor.

CO₂ is een belangrijke indicator voor de luchtkwaliteit binnenshuis omdat hoge niveaus de cognitieve prestaties en het welzijn van mensen welzijn. Met de SCD4x kunnen slimme ventilatiesystemen ventilatie op de meest energie-efficiënte en mensvriendelijke manier te regelen. mensvriendelijke manier te regelen. Bovendien kunnen monitors van de binnenluchtkwaliteit en andere aangesloten apparaten die gebaseerd zijn op de SCD4x helpen bij het handhaven van een lage CO₂-concentratie voor een gezonde productieve omgeving.

Features:

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.