Sensirion SDP8xx-Digital Sensor

Sensirion SDP8xx-Digital Sensor

Digitale differentiële druksensor

Sensirion levert drukverschil sensoren op basis van het thermische flow through principe, bij dit meetprincipe heeft de sensor vergeleken met een membraam sensor een zeer hoge signaal uitslag bij een kleine hoeveelheid drukverschil. Door gebruik te maken van deze technologie is Sensirion in staat om zeer kleine drukverschillen (vanaf 0,01Pa) te meten.

De volledig temperatuur gecompenseerde SDP800 series heeft 2 verschillende I²C adressen. De SDP810 meet bi-directioneel drukverschil tot 500Pa en  heeft een excellente nauwkeurigheid van +/- 3% van de gemeten waarde en een goede lange termijn stabiliteit waardoor deze sensor uitermate geschikt is voor het meten van massa flow in een by-pass configuratie. 

Verschildruk sensoren van Sensirion worden geleverd met een volume flow en een massa flow compensatie die eenvoudig te selecteren zijn. Hierdoor is deze sensor geschikt voor een brede reeks van applicatie variërend vanaf medisch, filter monitoring tot HVAC. 

Features:

Meer weten over SDP8xx Sensoren?

Vul dan onderstaand formulier in

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.