Sensirion SEN5x Sensor

Sensirion SEN5x Sensor module

Module voor HVAC- en luchtkwaliteitstoepassingen

De SEN5x is een unieke serie sensormodules voor de meting van kritische luchtkwaliteitsparameters, de meest uitgebreide SEN55 meet fijnstof, VOC, NOx, vochtigheid en temperatuur in één enkel module.

De SEN5x-modules bieden volledig gekalibreerde uitgangen met een digitale interface. De combinatie van alle luchtkwaliteitsparameters in één module helpt fabrikanten van luchtkwaliteitsapparatuur om de ontwikkelingstijden te verkorten en hun toeleveringsketen te vereenvoudigen. Eigen algoritmen maken een eenvoudige integratie in HVAC- en luchtkwaliteitstoepassingen mogelijk via een digitale interface hierdoor kunt u als klant tijd besparen tijdens de design in van deze module.

De SEN5x is voorzien van Sensirion Temperature Acceleration Routine (STAR) engine, hierdoor reageert de module 2 tot 3 keer sneller op veranderingen in de omgeving.

Features:

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.