Sensirion SEN5x Sensorknooppunt

Sensirion SEN5x Sensorknooppunt

Milieusensorknooppunt voor HVAC- en luchtkwaliteitstoepassingen

De SEN5x is een unieke serie sensormodules die de meting van kritische luchtkwaliteitsparameters – deeltjes, VOC, NOx, vochtigheid en temperatuur – in één enkel pakket. De modules zijn het resultaat van Sensirion’s uitgebreide ervaring in omgevingsdetectie en biedt de best mogelijke prestaties van elke detectieparameter, een superieure levensduur en een compacte vormfactor. De SEN5x-sensoren bieden volledig gekalibreerde uitgangen met een digitale interface. De combinatie van alle meetparameters in één apparaat stelt fabrikanten van luchtkwaliteitsapparatuur in staat de ontwerp- en integratie-inspanningen te verminderen, de ontwikkelingstijden te verkorten en hun toeleveringsketen vereenvoudigen. Eigen algoritmen maken een eenvoudige integratie in HVAC- en luchtkwaliteitstoepassingen mogelijk.
kwaliteitstoepassingen, waardoor middelen en tijd kunnen worden bespaard en men zich kan concentreren op zijn kerncompetenties. De geïmplementeerde Sensirion Temperature Acceleration Routine (STAR) engine versnelt de reactie van het apparaat op veranderingen in de omgeving met een factor 2 tot 3. temperatuurverandering met een factor 2-3 om een betere UX en nauwkeurigere metingen aan eindgebruikers te bieden.

Features:

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.