Sensirion SFA30 Sensor

Sensirion SFA30 Sensor

Formaldehyde-sensormodule voor HVAC- en binnenluchtkwaliteitstoepassingen

SFA30 is een formaldehydedetectiemodule op basis van elektrochemische detectie technologie geoptimaliseerd voor de laagste percentages vals alarm. De SFA30 HCHO-sensor heeft een lage kruisgevoeligheid voor ethanol en is geoptimaliseerd om te werken in het bereik van lage deeltjes per miljard (ppb) om nauwkeurig lage HCHO-concentraties te detecteren rond de WHO-referentiewaarde voor blootstelling binnenshuis.
Temperatuur- en vochtigheidscompensatie via een geïntegreerde Sensirion RHT-sensor en een geïntegreerde microprocessor zorgt voor betrouwbare prestaties in veranderende binnenomgevingen. omgevingen. De sensor is bestand tegen ongunstige omgevingsomstandigheden tijdens opslag, behandeling en transport.
De robuuste sensor heeft een levensduur van 6 jaar dankzij de geavanceerde antidroogtechnologie.
Elke SFA30 is in de fabriek gekalibreerd en kan gemakkelijk worden geïntegreerd via I²C of UART interface in uw apparaat. Het lage stroomverbruik maakt werking op batterijen mogelijk. Dit maakt SFA30 een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige HCHO&RHT combo-detectieoplossing.

Features:

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.