Sensirion SFA30 Sensor

Sensirion SFA30

Formaldehyde-sensormodule voor HVAC- en binnenluchtkwaliteitstoepassingen

De SFA30 is een formaldehyde-detectiemodule op basis van elektrochemische detectie technologie. De SFA30 HCHO-sensor heeft een lage kruisgevoeligheid voor ethanol en is geoptimaliseerd om nauwkeurig lage concentraties (ppb) HCHO te meten.

Temperatuur- en vochtigheidscompensatie via een geïntegreerde Sensirion RHT-sensor en een geïntegreerde microprocessor zorgt voor betrouwbare metingen in alle omstandigheden. De sensor is bestand tegen ongunstige omgevingsomstandigheden tijdens opslag, behandeling en transport.

De robuuste sensor heeft een levensduur van 6 jaar dankzij de geavanceerde antidroogtechnologie.
Elke SFA30 is in de fabriek gekalibreerd en kan gemakkelijk worden geïntegreerd via I²C of UART interface. Het lage stroomverbruik maakt werking op batterijen mogelijk. De SFA30 is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige HCHO&RHT combo-detectieoplossing.

Features:

Meer weten over SFA30 Sensoren?

Vul dan onderstaand formulier in

BMF is bijna 20 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.