Sensirion SGP40 Sensor

Sensirion SGP40 Sensor Module

Binnenluchtkwaliteit voor VOC-metingen sensor

De SGP40 is een digitale gassensor ontworpen voor eenvoudige integratie in luchtreinigers of vraaggestuurde ventilatiesystemen. De CMOSens®-technologie van Sensirion biedt een compleet, gebruiksvriendelijk sensorsysteem op een enkele chip met een digitale I2C interface en een temperatuur gecontroleerde micro hotplate, die een vochtigheidsgecompenseerd VOC binnenluchtkwaliteitssignaal levert. Het uitgangssignaal kan direct worden verwerkt door Sensirion’s krachtige Gas Index Algoritme om het ruwe signaal te vertalen in een VOC Index als een robuuste maatstaf voor binnenluchtkwaliteit. kwaliteit. Het Gas Index Algoritme past zich automatisch aan de omgeving waaraan de sensor is blootgesteld. Zowel het element en Gas Index Algoritme hebben een ongeëvenaarde robuustheid tegen vervuilende gassen die aanwezig zijn in
in reële toepassingen, waardoor een unieke stabiliteit op lange termijn stabiliteit en lage drift en variatie tussen apparaten onderling. variatie. De zeer kleine 2,44 x 2,44 x 0,85 mm3 DFN verpakking maakt toepassingen in beperkte ruimtes mogelijk. Het geavanceerde productieproces van Sensirion garandeert een hoge reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid. Tape en rol verpakking samen met geschiktheid voor standaard SMD-assemblageprocessen maken de SGP40 voorbestemd voor toepassingen met hoge volumes.

Features:

BMF is reeds meer dan 15 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.